Esiintymiset & tilaustunnit

Tanssistudiolta voi tilata ryhmiä esiintymään erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Oma kilpa- ja esiintymisryhmämme Danzare on aina valmis esiintymään.

Pyydä tarjous! Esityksen hintaan vaikuttaa tanssijoiden lukumäärä, esityksen kesto ym. Hintaan lisätään matkakorvaus yli 5 km yhdensuuntaisilta matkoilta (0,50€/km/auto).

Hintaesimerkki esiintymisestä: 4 tanssijan ryhmä esittää jo olemassa olevia koreografioitaan – 1 tanssi 100€, 2 tanssia 125€, 3 tanssia 150€, 4 tanssia 175€, 5 tanssia 200€

Kuva: Mikko Karsisto

Tanssistudiolta voi tilata yksityistunteja esim. baletista tai jazztanssista tai jos haluaa treenata esim. hyppyjä, piruetteja tms. Yksityistunnilla voidaan harjoitella myös esim. persoonallinen oma häätanssi. Tunti voidaan pitää tanssistudion salissa tai opettaja voi tulla pitämän tuntia muualle. Yksityistunti voi olla yhdelle, kahdelle tai ryhmälle. Hinnat löytyvät hinnasto-sivulta. Muualla pidettäviin tunteihin lisätään matkakorvaus 0,50€/km.

Tanssistudiolla voi järjestää myös polttarit tai työpaikan virkistys- eli tykypäivän. Räätälöimme juuri teidän ryhmällänne sopivan ohjelman. Hinnat löytyvät hinnasto-sivulta yksityistuntien kohdalta. Voit myös pyytää tarjouksen.