Esiintymiset & tilaustunnit

Tanssistudiolta voi tilata ryhmiä esiintymään erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Oma kilpa- ja esiintymisryhmämme Danzare on aina valmis esiintymään.

Pyydä tarjous! Esityksen hintaan vaikuttavat tanssijoiden lukumäärä, esityksen kesto, matka esiintymispaikalle ym. Hintaan lisätään matkakorvaus (0,57€/km/auto).

Hintaesimerkki esiintymisestä: 3 tanssijan ryhmä esittää jo olemassa olevia koreografioitaan – 1 tanssi 170€, 2 tanssia 210€, 3 tanssia 240€, 4 tanssia 270€, 5 tanssia 300€ (hinnat sisältävät alv 10%)

Kuva: Mikko Karsisto

Tanssistudiolta voi tilata yksityistunteja esim. baletista tai jazztanssista tai jos haluaa treenata esim. hyppyjä, piruetteja tms. Yksityistunnilla voidaan harjoitella esim. oma synttärikoreografia, joka kuvataan muistoksi, persoonallinen oma häätanssi tai jotain muuta. Tunti voidaan pitää tanssistudion salissa tai opettaja voi tulla pitämän tuntia muualle. Yksityistunti voi olla yhdelle, kahdelle tai ryhmälle. Hinnat löytyvät hinnasto-sivulta. Muualla pidettäviin tunteihin lisätään matkakorvaus 0,57€/km.

Tanssistudiolla voi järjestää myös polttarit tai työpaikan virkistys- eli tykypäivän. Räätälöimme juuri teidän ryhmällänne sopivan ohjelman. Hinnat löytyvät hinnasto-sivulta yksityistuntien kohdalta. Voit myös pyytää tarjouksen.