Tanssistudion säännöt

  1. Ilmoittautuminen

Tunnille ilmoittaudutaan aina etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. Alle 18v ilmoittautumisen tekee aina aikuinen. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa koko tanssivuoden (syksy + kevät), jos muuta ei olla sovittu. Jos oppilas ei jatka enää kevätkaudella, pitää oppilaspaikka irtisanoa viimeistään 15.12., muuten kevään osalta joutuu maksamaan peruutusmaksun eli 1/5 kevään lukukausimaksusta. Laskutuksen syynä on turhaan varattu oppilaspaikka sekä mahdolliset ryhmäkoon muutoksesta aiheutuvat toimenpiteet.  Jos oppilas lopettaa kesken maksetun tanssikauden, ei tanssistudiolla ole velvollisuutta maksaa erotusta oppilaalle.

Jokaisesta uudesta oppilaasta täytetään ensimmäisellä kerralla ilmoittautumislomake. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille vaan niitä käytetään vain tanssistudion tiedotuksiin ja yhteydenottoihin.                    ”Vanhat” oppilaat muistakaa pitää yhteystietonne ajantasalla!

2. Maksut

Maksu määräytyy oppilaan viikkotuntien mukaan (kauden hinnasto) ja se tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Jos maksua ei ole maksettu viim. eräpäivänä, oppilaalla ei ole oikeutta osallistua tunnille ennen kuin maksu on suoritettu. Tässä tapauksessa pitää tunnille ottaa mukaan kuitti maksetusta laskusta. Eräpäivän jälkeen maksetuista laskuista lisätään korkolain mukainen myöhästymiskorko oppilaan seuraavaan laskuun. Mahdollisista maksumuistutuksista (viesti maksamattomasta laskusta) peritään 3 € lisämaksu ylimääräisinä kuluina.

Kaikille oppilaille jaetaan syksyllä 2. tunnilla ja keväällä jatkaville 1. tunnilla ja uusille 2. tunnilla lasku ja maksuaikaa on 2 viikkoa.

3. Alennukset

Perhealennuksen saa viikkotanssitunneista toisesta samassa taloudessa asuvasta perheenjäsenestä (jne.) -15% edullisemmasta hinnasta.

4. Tutustumiskerta

Uudet oppilaat voivat kokeilla yhtä tanssituntia veloituksetta (koskee vain säännöllisiä viikkotunteja). Jos oppilas jatkaa tunneilla, kokeilukerta katsotaan ensimmäiseksi tanssitunniksi, josta laskutetaan. Jos oppilas ei jatka 1. kerran jälkeen, siitä pitää ilmoittaa puhelimitse (viesti riittää) tai sähköpostilla tanssistudiolle viimeistään viidentenä päivänä kokeilutunnin jälkeen.

5. Ilmoittautumisen peruuttaminen

katso kohdat 1. ja 4.

6. Poissaolot

Poissaoloista olisi hyvä ilmoittaa etukäteen esim. tekstiviestillä. Tämä on erityisen tärkeää silloin, jos ryhmä on pieni. Ilmoita poissaolo mielellään viimeistään samana päivänä klo 16 mennessä

Poissaoloja ei hyvitetä rahallisesti, paitsi pitkä sairausloma lääkärintodistusta vastaan.

7. Tuntien peruuntuminen

Jos opettaja sairastuu tms., eikä tilalle saada sijaista, tunnit joudutaan siltä päivältä perumaan. Perutut tunnit pyritään korvaamaan uusilla tunneilla (yleensä perjantaisin) tai takaisinmaksulla, jos tunteja ei pystytä järjestämään lainkaan.

8. Tiedottaminen

Oppilaille jaetaan tunneilla tiedotteet paperiversioina. Tiedotteet löytyvät myös jossakin muodossa tanssitudion facebook-sivulta ja instgramista. Poissaolijoille tiedotteet lähetetään viestinä pyydettäessä.

Pidäthän huolen, että yhteystietosi ovat ajantasalla! Mikäli annetut yhteystiedot ovat ”vanhat”, tanssistudio ei ole vastuussa asiasta.

9. Vakuutukset 

Tanssistudio ei ole vakuuttanut oppilaitaan eli lukukausimaksu ei sisällä vakuutusta vaan jokainen oppilas (alaikäisen oppilaan huoltaja) huolehtii omista vakuutuksistaan.

10. Kuvat ja videot

Tanssistudiolla on oikeus käyttää tanssitunneilla, kursseilla, studion juhlissa ja esiintymisissä, näytöksissä sekä muissa tanssitudion tilaisuuksissa otettuja kuvia sekä videoita oppilaista instagramissaan, facebook- ja nettisivuilla sekä markkinoinnissa.

Jokaiselta oppilaalta/huoltajalta pyydetään kirjallinen lupa kuvien käyttöön. Oppilaista, joiden kuvien julkaisemiseen ei ole lupaa, voidaan kuitenkin julkaista kuvia, joista heitä ei tunnista (esim. kuvat takaapäin).

11. Muuta

  • Tanssistudio on vastuussa lapsesta vain hänen tanssituntinsa ajan! Pientä lasta ei voi jättää yksin odottamaan tanssituntinsa alkua ja häntä pitää olla ajoissa hakemassa tanssitunnilta.
  • Muutokset lukuvuoden aikatauluihin ovat mahdollisia. Niistä pyritään ilmoittamaan ajoissa oppilaille.
  • Tanssiryhmään tarvitaan vähintään 5 oppilasta, että se alkaa. Jos ryhmän koko pienenee kesken tanssikauden alle viiteen, ryhmä saatetaan yhdistää toiseen ryhmään tai voidaan joutua lopettamaan kauden loppuun. (Poikkeuksia lukuunottamatta)
  • Studion ovet aukeavat n. 10 min ennen aamupäivän tai illan ensimmäistä tuntia.
  • Tanssistudio ei vastaa pukuhuoneisin jätetyistä tavaroista. Odotustilassa on kori, johon löytötavara laitetaan ja säilytetään aina tanssivuoden loppuun asti.
  • Tanssinäytöksiin on erillinen ilmoittautuminen, jossa oppilas sitoutuu käymään säännöllisesti tunneillaan ja harjoituksissa. Opettajalla on oikeus evätä oppilaan osallistuminen näytökseen, jos oppilas on ilman hyvää syytä poissa tunneiltaan. Satubalettilaiset voivat osallistua yleensä vain kevätnäytökseen. HUOM.! Näytöksiin osallistuminen on vapaaehtoista!
  • Tanssistudiolla tehdyt esitykset ja koreografiat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Niitä ei saa esittää eikä julkaista ilman tanssistudion ja koreografin lupaa.