Tanssituntikuvaukset

Satubaletti
Tunti sisältää leikinomaisia balettiharjoituksia, hyppyjä, tasapainoja ym., samalla harjoitellaan ryhmässä olemista ja nautitaan tanssista
 –  rubiini 3-5v
 –  safiiri 4-6v
Esibaletti 5-6v (2v tanssineet 2013 syntyneet ja väh. 1/2v tanssineet 2012 syntyneet)
Ryhmässä harjoitellaan baletin perusasioita kuitenkin vielä leikinomaisesti sekä tanssitaan

 

Klassinen baletti

Balettitunti sisältää tanko-, keskilattia- ja läpi tilan harjoittelua (baletin perusliikkeitä ryhmätason mukaan) sekä tuntisuunnitelman mukaan tanssikoreografioita, venyttelyä ym.

  alkeet 7v-
  perustaso
  jatkotaso
   1-10
DANZARE
Kilpa- ja esiintymisryhmä, joka esiintyy tanssistudion näytöksissä, erilaisissa tilaisuuksissa ja osallistuu erilaisiin tanssikilpailuihin ja -tapahtumiin.

Valintatesti Danzareen on keväällä toukokuun lopulla, jolloin ryhmään voi hakea seuraavaksi tanssivuodeksi samana vuonna 10v täyttävät (seuraa facebook-sivuamme valintatesti-ilmoituksesta)

 

JuniorD 7-n.12v
 Tunti sisältää tanssia ja ”temppuja” (kuperkeikka, kärrynpyörä, silta ym.) sekä tanssikoreografioiden harjoittelua

 

Jazztanssi

Tunti sisältää lämmittelyn jälkeen erilaisia askelsarjoja, tasapainoja, piruetteja, hyppyjä, koordinaatioharjoituksia, tanssisarjoja ym sekä venyttelyä

–  14v- + aikuiset

 

Jazztanssia&aakkosia 9-n.12v 

Tunti sisältää lämmittelyn jälkeen erilaisia askelsarjoja, tasapainoja, piruetteja, hyppyjä, koordinaatioharjoituksia, tanssisarjoja ym sekä venyttelyä. Tanssisarjoihin ym. yhdistellään mahdollisuuksien mukaan myös eri tanssilajeja.

Aikuisbaletti

Jos olet lapsena tanssinut balettia tai olet aina haaveilut balettitunneista, niin koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa 🙂 .

Tunti sisältää tanko-, keskilattia ja läpitilan harjoituksia, venyttelyä, ym. sekä tanssisarjoja

  –  jatko
  – edistyneet
 

TANSSIRYHMÄÄN TARVITAAN VÄHINTÄÄ 5 OPPILASTA, ETTÄ SE ALKAA! Jos ryhmän koko pienenee kesken vuoden alle 5, ryhmä saatetaan yhdistää mahdollisuuksien mukaan toiseen ryhmään tai joudutaan valitettavasti lopettamaan.