Tanssisynttärit

Haluatko vaihtelua kotisynttäreihin tai tuntuuko, että tila ei riitä?Tanssistudiolla voi nyt järjestää myös synttärit lapsille tai miksei myös vähän vanhemmillekin. Viettäkää erilaiset ja ikimuistoiset synttärit tanssien!

🎂

Synttäreiden kesto ja hinta: 90min/130€, 120min/160€ (hinnat sisältävät alv 10%)

🎁

Vieraita max 12 + synttärisankari (lisävieraista pieni lisämaksu)

🎁

Vaihtoehtoina:

  1. Oman tanssin synttärit, jossa harjoitellaan synttärisankarin valitsemaan musiikkiin tehty pieni koreografia. Tanssi kuvataan muistoksi videolle, jonka sankari voi halutessaan jakaa myös vieraille. Harjoittelu kuvauksineen kestää n. 30-45 min, muu aika jää lahjojen avaamiseen, herkutteluun ym.
  2. Discosynttärit, jossa tanssitaan discovalon loisteessa ja synttärisankari voi halutessaan tehdä soittomusiikkilistaa. Ennen discon alkua synttärisankari voi avata lahjat. Synttäritarjoilu voi olla esillä koko discon ajan tai sen jälkeen. Tanssistudion ohjaaja järjestää discon aikana pari ohjattua kilpailua pienine palkintoineen, jos synttärisankari näin haluaa.
🎁

Molempiin synttärivaihtoehtoihin kuuluu ohjaus, tila ja siivous.

🎁

Juhlijat tuovat oman synttäritarjoilunsa astioineen, mahdollisen koristelun sekä aikuisen valvomaan ja hoitamaan tarjoilun.

🎁

Studiolla on yleensä vapaita aikoja pe-su sekä loma-aikoina.

Tiedustelut ja varaukset p. 050 3465190 tai tanssistudio.minnakoski@gmail.com

Varausehdot

Varaus perutaan tilaajan osalta viimeistään viikkoa ennen synttärien sovittua ajankohtaa. Sairastapauksessa voi tilanteesta riippuen peruuttaa myös myöhemmin.

Synttärit maksetaan juhlien yhteydessä käteisellä tai mobilepaylla.

Synttärijuhlissa aina saattaa sattua ja tapahtua. Tätä emme tietenkään toivo. Siksi juhlien tilaajan on hyvä muistaa, että tanssistudio ei ole vastuussa juhlijoiden mahdollisista tapaturmista eikä ole vakuuttanut juhlijoita.

Synttärien vetäjän sairastuessa tai muussa äkillisessä muutostilanteessa yritämme kaikesta huolimatta järjestää synttärit. Jos kuitenkaan tämä ei onnistu joudumme siirtämään juhlat eri ajankohtaan tai tilaaja voi perua tilauksensa ilman lisäkuluja.