Opettajat

    Minna Koski-Orpana

Minna on Tanssistudio Minna Kosken perustaja ja pääasiallinen opettaja.  Minnan opetusryhmiin tanssistudiolla kuuluvat satubalettiryhmät, kaikki balettiryhmät, jazztanssiryhmä, tanssiakrot sekä Danzare.

Minna tekee pääosin tanssinäytösten koreografiat sekä Danzaren kilpakoreografiat, suunnittelee näytökset ja paljon muuta, mitä tanssistudion pyöritykseen kuuluu.

Hän on tanssinut nuoruudessaan jazztanssia, balettia ja kansantansseja.  Minna on myös kilpaillut kansantanssista (esim. SM kultaa) ja esiintynyt ryhmän mukana Pohjoismaissa ja Unkarissa ja Venäjällä. Myös jazztanssista ym. ryhmätansseista Minnalla on mitaleja Suomen ammattikoulun kulttuurikisoista sekä tanssijana, koreografina että opettajana sekä kunniamaininta yksintanssista. Myös jazztanssista Minna on käynyt esiintymässä Tanssistudio Katariina Uurron mukana Pohjoismaissa.

Aikuisena hän on tanssinut itämaista tanssia sekä kokeillut esim. steppiä ja showtanssia.  Minna on ylioppilaaksi pääsyn jälkeen kouluttautunut tanssinopettajaksi, mallipukineiden valmistajaksi ja modistiksi ja useammat esiintymisasut näytöksissä ja kisoissa ovat hänen suunnittelemiaan ja ompelemiaan.